wyszukiwanie zaawansowane
Forum ludzi biznesu
  Najnowsze   Kategorie   Program Partnerski    

Twój e-Biznes » Program Partnerski  

Spis programów partnerskich

Tematy: 0
W Internecie istnieje serwis, na którym porównywane są poniekąd najlepsze programy partnerskie. Warto zacząc swoją przygodę z jednym z nich, budując siec partnerów i dochód pasywny.

Jestem partnerem kilku księgarni internetowych. Wiele z nich edukuje swoich partnerów, udostępnia materiały do pobrania, które będą nam służyc do promocji książek, a ponadto oferują kilka poziomów partnerskich i wieczną prowizję.

Także zapraszam do zapoznania się z serwisem i budowania własnego dochodu pasywnego
netigo.pl/

Również uważam, że zarabianie na programach partnerskich ma potencjał - zapraszam do odwiedzenia mojej strony www.anansi.pl nie posiada może na chwile obecną tak rozbudowanej bazy jak netigo (opisałem dopiero około 50 programów partnerskich) ale można znaleźć informacje o prowizjach, przykładowych kraecjach bannerowych i narzędziach promocyjnych dostępnych w danym programie.

programy partnerskie
witam co to są programy partnerskie pierwszy raz o tym słyszę?

Hej Dawid ! Pozwolilem sobie zapisac twoja strone www w ulubionych, ladna oprawa graficzna. Tresc i pomysl ciekawy. Gratuluje pomyslu, z ciekawosci, ile masz "kliknienc" dziennie w bannery?

pozdrawiam
Artur
www.zaoceanem.com
Zakupy w USA, bez wychodzenia z domu

Moderatorzy: lukaszb, alexan
Zaloguj się
Adres Email:
Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

• Darmowe Porady na Forum
  • Znajmość osób z branży
  • Możliwość zakłdania grup
  • ... i wiele innych
Podziel się swoim doświadczeniem. Wejdź na forum