Dzisiaj jest czwartek, 2 wrzesień 2010r.
Kontakt kontakt ikona LogowanieDarmowa rejestracja

dodaj do ulubionych powrót do biznes-firma

Minigolf

Masz pomysł na biznes? Udało Ci się zrealizować taki pomysł? Szukasz pomysłu na własny interes? To Forum jest dla Ciebie.

Minigolf

Postprzez Forumowicz » 16 Kwi 2009, 12:04

Chciałbym zachęcić do otwierania pól do minigolfa. Kto zna atrakcyjne miejsce, w parku, nad jeziorem, morzem lub w innym ciekawym miejscu, powinien zastanowić się nad moją propozycją. Niewielki wkład, już od 50-70 tysięcy złotych i można prowadzić bardzo rentowny biznes. Jestem gotowy pomóc w otwarciu takiego pola. Od kilku lat produkuję pola do minigolfa z laminatów, betonu i drewna. Mam pole w Gdyni przy Skwerze Kościuszki. Sprzedaję również pola używane. Chętnie udzielę wskazówek, pomogę wybrać teren. Zapraszam.
Awatar użytkownika
Forumowicz

Pochwały: 2

Minigolf

Postprzez Forumowicz » 18 Kwi 2009, 16:04

no skoro siedzisz w temacie, to może podasz przykładowe kwoty jakie można zarobić. Dokładnie przelicz wydatki, pokaż możliwe przychody przy określonej ilości klientów. No i kolejna sprawa, to jednak biznes sezonowy, nawet dość mocno sezonowy - wiadomo jaka u nas panuje pogoda.
Awatar użytkownika
Forumowicz

Pochwały: 2

Wróć do Pomysł na Biznes

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Copyright by Biznes-Firma © 2010 - Wszelkie Prawa Zastrzeżone. Powered by Digital Sunset
Regulamin | Polityka prywatności | Pomoc | Kontakt