|
Tematy: 0
|
Dodany: około 1 roku temu
Witam,
macie może jakieś doświadczenia związane z tym systemem reklam kontekstowych? Warto się tam rejestrować?
|
|
|
Dodany: 12 miesięcy temu
Stawki cenowe są małe kilku użytkowników innych for wypowiedziało się , że od jednego grosza do dwóch, z tego co zauważyłem przedstawiciel odpowiadał że średnia zarobków to około 12,5 groszy, do tego wiele wymyślonych i błahych problemów.
Osobiście raczej bym nie polecał ze względu na panującą opinię, a także strasznie niskie zarobki :)
|
|
|
Mówisz to na podstawie tego co wyczytałeś na innych forach czy na podstawie własnych doświadczeń?
|
|
|
Skoro wszystkim chodzi o zarobienie na takich programach, a w tym przypadku jak zapewne we wszystkich innych możliwe zarobki są jawne, to widać, że jest to nie opłacalne i nie trzeba mieć własnych doświadczeń.
|
|
|
Tymczasem zarejestrowałem się w owym systemie i niebawem podzielę się na tymże forum, swoją własną subiektywną opinią.
Jeśli opinii jest naprawdę wiele i to w wielu serwisach, można się domyślać, iż coś jest nie tak, ale i tu warto to sprawdzic, chocby dla nabrania nowego doświadczenia.
|
|
|
Timeusz, zawsze co swoje doświadczenie to nie to samo co doświadczenia i opinie innych, chyba nie będziesz całe życie kierował się opiniami innych?
Sam będę musiał przetestować adbid bo stawki na adsense są żałosne, PiotrS czekamy na opinię ;-)
|
|
|
axes, nie kierowałem się nigdy doświadczeniem innych w swoim życiu, a w tym temacie chciałem jakoś odpowiedzieć na pytanie, a że nie miałem własnych doświadczeń to skorzystałem z opinii publicznej, a ta przeważnie mówi prawdę.
|
|
|
Dodany: 11 miesięcy temu
Jeśli chodzi o reklamy kontekstowe to również smartcontext. Ale przyznam, że drażnią mnie te systemy bo same ustalają stawki na podstawie konkurencji z danej frazy. I taki sposobem wydając np. w Adwords na jakieś słowo 0.80 gr tam wydasz 1,20 bo system sam Ci ustal stawkę, żeby reklama się wyświetliła.
|